دسته‌بندی نشده

بهشت واقعی چیست، کجاست و چه شکلیست؟

بهشت واقعی چیست، کجاست و چه شکلیست؟

سنگ هرات در این مطلب به شما میگوید بهشت واقعی چیست، کجاست و چه شکلیست؟. با مجموعه سنگ هرات همراه باشید.

 

بهشت چیست؟

بهشت یا جنت در بیشتر مذاهبی که به زندگی پس از مرگ باور دارند، وجود دارد. بر اساس آموزه‌های مذهبی اسلام و برخی از مذاهب دیگر، جنت جایگاه پایانی انسانهای نیکوکار است و در آن جا به اندازه کارهای نیکش از نعمات آن برخوردار خواهد شد. ادیان این مفهوم را به شکل های گوناگون، تعریف کرده‌اند.

جنت یک مکان رایج کیهانی مذهبی یا فراطبیعی است که گفته می شود موجوداتی مانند خدایان، فرشتگان، ارواح، مقدسین یا اجداد مورد تکریم سرچشمه می گیرند، بر تخت می نشینند یا در آن ساکن هستند. بر اساس عقاید برخی از ادیان، اهالی جنت می توانند به زمین نزول یا تجسم پیدا کنند و موجودات زمینی می توانند در آخرت به جنت ​​عروج کنند یا در موارد استثنایی زنده وارد بهشت ​​شوند.

بیش از دویست آیه از قرآن کریم و کثیری از روایات نقل شده از معصومین، درباره جنت است

جنت اغلب به عنوان «بلندترین مکان»، مقدس‌ترین مکان، توصیف می‌شود، برخلاف جهنم یا جهان زیرین یا «مکان‌های پست» و موجودات زمینی بر اساس معیارهای مختلف الوهیت، نیکی، تقوا، به طور جهانی یا مشروط در دسترس هستند. ایمان، یا دیگر فضایل یا باورهای درست یا صرفاً اراده الهی. برخی از جمله  مسلمان به امکان وجود بهشت ​​روی زمین در دنیای آینده معتقدند. جنت، جایگاهی در جهان آخرت که بندگان درستکار و سعادتمند در آن ساکن شده و از نعمت‌های الهی برخوردار می‌شوند. محل سکونت حضرت آدم و حوا، پیش از هبوط به زمین نیز جنت آدم خوانده شده است.

جنت

جنت

 

از دیگر باور ها به جنت

یکی دیگر از باورها به یک درخت جهانی است که آسمان ها، جهان زمین و جهان زیرین را به هم متصل می کند. روح با توجه به کارمای خود دوباره در اشکال مختلف زنده در معرض تولد مجدد قرار می گیرد. این چرخه می تواند پس از رسیدن روح به موکشا یا نیروانا شکسته شود. هر مکان وجودی، اعم از انسان ها، روح ها یا خدایان، خارج از جهان محسوس به عنوان جهان ماوراء اطلاق می شود.

حداقل در ادیان ابراهیمی مسیحیت، اسلام و برخی از مکاتب یهودیت، و همچنین دین زرتشت، بهشت ​​قلمرو زندگی پس از مرگ است که در آن اعمال خوب در زندگی قبلی پاداش ابدیت دارد (جهنم جایی است که رفتار بد در آن مجازات می شود).

 

بهشت توصیف شده در قرآن کریم

بهشت واقعی چیست، کجاست و چه شکلیست؟

خداوند متعال نه تنها در قرآن، بلکه در سایر ادیان آسمانی، به مردم را مژده می‌دهد که با ایمان و انجام اعمال صالح می‌توانند به بهشت برین دست یایند. بهشتی که سراسر خوشی و شادی است. تصویری که از بهشت در قرآن ترسیم شده است بسیار زیبا و گاه حیرت‌انگیز است که در این مجال در صدد بیان برخی توصیفات قرآنی آن می‌باشیم.

 

 

دنیای آغازین و آخرین بهم وابستگی تمام دارند.

دنیای آغازین و آخرین بهم وابستگی تمام دارند.

قرآن باغی بزرگ را درین باره ترسیم کرده است که از زیر درختان رنگارنگ و گوناگون و سایه‌سار آن، جوی‌های آب روان است و آبشارها و چشمه‌های در حال جوشیدن بر زیبایی آن می‌فزاید.
«فی‏ سِدْرٍ مَخْضُودٍ وَ طَلْحٍ مَنْضُودٍ وَ ظِلٍّ مَمْدُودٍ وَ ماءٍ مَسْكُوبٍ وَ فاكِهَةٍ كَثیرَةٍ لا مَقْطُوعَةٍ وَ لا مَمْنُوعَةٍ»؛ «در [زیر] درختان كُنار و درختهاى موز كه میوه‏اش خوشه خوشه روى هم چیده است*و سایه‏اى پایدار و آبى ریزان و میوه‏اى فراوان نه بریده و نه ممنوع». [واقعه-28 تا 33]

«فیها عَیْنٌ جارِیَةٌ در آن»؛ «چشمه‏اى روان باشد» . [غاشیه-12]

 

جنت در هایی دارد..

آیات قرآن بر این امر دلالت دارند که جنت شامل درهایی است. از جمله آنکه می‌فرماید: «جَنَّاتُ عَدْنٍ یَدْخُلُونَها وَ مَنْ صَلَحَ مِنْ آبائِهِمْ وَ أَزْواجِهِمْ وَ ذُرِّیَّاتِهِمْ وَ الْمَلائِكَةُ یَدْخُلُونَ عَلَیْهِمْ مِنْ كُلِّ بابٍ»؛ «[همان‏] بهشتهاى عدن كه آنان با پدرانشان و همسرانشان و فرزندانشان كه درستكارند در آن داخل مى‏شوند، و فرشتگان از هر درى بر آنان درمى‏آیند». [رعد-23]

وجود این تعداد در ، نه به خاطر آن است که اگر بهشتیان بخواهند از یک در وارد شوند، تولید زحمت می‌کند و نه به خاطر آنکه هر گروهی موظفند از یک در وارد شوند؛ بلکه این درها به اعمالی که سبب ورود به بهشت می‌گردد اشاره دارد.

بهشت واقعی چیست، کجاست و چه شکلیست؟

بهشت واقعی چیست، کجاست و چه شکلیست؟

 

همچنین در سنگ هرات با عنوان “قیامت نزدیک است؛ داستان قیامت بشنویم…بخوانید..

 

منبع:

https://www.bibleinfo.com/

2 دیدگاه در “بهشت واقعی چیست، کجاست و چه شکلیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *